Uheld

Uanset om man bærer sine smykker lejlighedsvis eller til hverdag, vil man på et tidspunkt komme ud for, at et smykke bliver ødelagt. Det kan være sket ved et uheld eller det kan være almindelig slitage. Det er i begge situationer tilrådeligt, at kontakte os, vi vil selvfølgelig vejlede dig. Vi vil give dig svar på om smykket kan repareres, om pris og om de risici der evt. måtte være forbundet med en reparation.hammerogsmykker

Uheldet kan også være, at du har fået stjålet dine smykker. I disse tilfælde bliver du ofte henvist til din guldsmed af dit forsikringsselskab.

Det er en rigtig god idé at få sine smykker vurderet. Er uheldet ude, og dine smykker bliver stjålet, kan vi forholdsvis nemt hjælpe dig med aktuelle priser, og problemer omkring værdiansættelser med forsikringsselskabet vil dermed være nemmere. Ved vurdering af smykker, som man kan se og nøje gennemgå, vil priserne blive sat efter kriterier aftalt mellem Skafor (en sammenslutning af skadesforsikringsselskaber) og Danmarks Guldsmedeforening. Vi tilbyder at vurdere dine smykker.

En smykke vurdering består af en beskrivelse af det enkelte smykke med mål, vægt mv og en prisfastsættelse. Vi kan også tilbyde fotografering af dine smykker.

Har du imidlertid ikke fået vurderet smykkerne forinden uheldet er ude, hjælper vi dig også gerne efter bedste evne. Det er vigtigt at du, såfremt du overvejer at genanskaffe nogle af de stjålne ting, påpeger overfor forsikringsselskabet, at du ønsker at handle i din sædvanlige guldsmedeforretning.