Salg af butikken

Pjevs Guld og Sølvværksted

Søndergade 19, Silkeborg

Facebook_Cover

Efter 45 år som aktiv guldsmed og 22 fantastiske og berigende år som selvstændig, ønsker jeg nu at afhænde min værkstedsbutik.  Butikken er en af de få forretninger i landet, og den eneste i området, der har et aktivt guldsmedeværksted i forretningen.

Guld og Sølvværkstedet har en stor og trofast kundegrundlag i det midtjyske område.

Med værkstedets viden og erfaring løses langt de fleste opgaver inden for design og fremstilling af nye smykker og med mulighed for at anvende kundens eget guld. Det helt personlige og unikke smykke designes og fremstilles i tæt dialog og samarbejde med kunden. Butikkens succes tager udgangspunkt i håndværket, faglige vejledninger og vurderinger samt reparationer og ny fremstilling. Butikkens succes bygger også på en hyggelig atmosfære med fokus på at bestilling og køb af smykker er en positiv og behagelig oplevelse.

Varelageret består af gode standardvarer, som er indkøbt med stor faglighed. Butikkens lokale er en ejerlejlighed i en sund ejerforening med blandet bolig og butikker. Lokalerne kan enten overtages på en fast lejekontrakt eller lokalerne kan erhverves som en del af  handlen.

Den rette ejer kan ansætte en butikschef/guldsmed/håndværker, og skabe en god forretning. Samtlige af virksomhedens produkter og brands medfølger i handlen og nuværende ejer medvirker til overdragelse af viden og kundekreds.

Prisen for butik inkl. værksted er ualmindelig attraktiv. Tilbagebetalingstiden er under 2 år for den rigtige køber!

Interesserede er meget velkomne til at aftale besøg i butikken og kan få udleveret årsregnskab værdisætning og yderligere oplysninger der kunne ønskes.

Pjevs Dalgaard

Tlf. 71 70 62 62 eller 61 78 69 00