Månedens smykke, Nyheder

Nyt smykkebrand

anette-willeSmykker med en særlig rå finhed

Brandet
Anette Wille Smykker er et feminint og luksuriøst smykkebrand med en rå og udtryksfuld kant. Det eksklusive design tegnes og produceres på eget værksted syd for Århus og henvender sig til den moderne og kvalitetsbevidste kvinde, der udtrykker sin personlighed gennem individualitet – og som gerne sammensætter sit udtryk efter tidens trend, men alligevel helt på sin egen måde.

Kvinden bag designet
I 2007 besluttede Anette Wille at gøre sin livslange drøm til virkelighed – i dag arbejder hun på fuld tid med at forvandle naturens gaver til eksklusive smykker.

Anette Wille elsker at lege med kontraster og udfordrer altid grænsen mellem det sofistikerede/feminine og det rå/kantede udtryk.

Hun har sans for kvalitet, æstetik og feminin elegance og hendes design udstråler altid liv med et touch af stilarter fra nord til syd og øst til vest.

”Jeg rejser gerne og ofte til andre verdensdele. Hér bliver jeg inspireret af andre kulturer og disses forskelligheder. Ligeledes fascineres jeg til stadighed af de materialer jeg arbejder med; guld, sølv og ædelstene. Jeg er tiltrukket af naturens kontraster- dens styrke og skrøbelighed. Jeg forsøger altid at finde en balance i de designs jeg arbejder med ved f.eks. at bruge en rå diamant sammen med en fin, slebet diamant”

Hvert enkelt smykke er håndlavet i naturens bedste materialer og alle sten og perler er håndplukkede. Følelsen er altid luksuriøs, når man tager et smykke på fra Anette Wille.

Du vil måske kunne lide